Névjegy Erdőből a Kamrába

Névjegy. Gráczer Rita vagyok, kistermelő. Gyermekkorom óta járom az erdőt és gyakran elgondolkodtam azon, milyen jó is volna egyik évszak ízeit, illatait élvezni egy másikban. Medvehagymát enni ősszel? Miért ne? Zárjuk egy kis üvegbe illatát és zamatát, öltöztessük fel színes ruhába, kössünk rá masnit és ajándékozzuk oda a tavaszt egy családtagunknak vagy kedves ismerősünknek.

Ezzel az elgondolással kezdődött minden. Kertemet betelepítettem vadon is megtalálható gyümölcsfákkal, gyógynövényekkel, amelyeknek gyümölcse és virága adja lekvárjaim és szörpjeim alapanyagát.

Termékeimet mindig friss gyümölcsből, virágból készítem, színezék és tartósítószermentesen, kevés cukorral, kevés citrommal és sok szeretettel, hogy az alapanyag természetes ízét megőrizzem. Szerencsére mára egyre több embernek fontos, hogy termelőtől vásároljon, felesleges ízfokozóktól és adalékanyagoktól mentes, egészséges termékeket.

Repertoárom új, háztáji ízekkel is bővült visszanyúlva nagymamám receptjeihez.

Termékeimet rendszerezett formában itt tekintheted meg. Válassz egy kategóriát!
Termékeim kategóriái:


Egyéni megrendeléseket is teljesítek!

A termékek saját, őstermelésből származó alapanyagokból készültek. Minden termék tartósítószermentes, adalék és színezékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósítok.
További elérhetőségek, névjegy:
Személyes átvétel:
Érdeklődni üzenetben:
erdobolakamraba@gmail.com