Csipkebogyólekvár, erdei szamóca lekvár, vadalma és házi berkenye lekvár, galagonyaszörp… Ezek a finomságok lassan a feledésbe merülnek. Manapság sajnos egyre kevesebb időnk van pepecselni, bíbelődni olyan apró gyümölcsű, sokszor szúrós növényekkel, amelyek vadon, a természetben előfordulnak és bárki számára rendelkezésre állnak. Évjárattól, tájegységtől függetlenül, ezek a növények a maguk egyszerűségével, sok esetben gyógyító és betegséget megelőző hatóanyagaival ott vannak, csupán le kell szedni és el kell készíteni. Ez a hobbi számomra mára kinőtte magát, nemcsak családomnak szeretnék ezzel a tevékenységgel kedveskedni, hanem a nagyközönség számára is szeretném népszerűsíteni. Ehhez készítettük ezt a weboldalt, amely hamarosan elérhető teljes tartalmában!

Termékeimet saját kertemben termesztett növények alapanyagaiból készítem. Ezek főleg a hazai természetes társulásokban előforduló vad fajok. Véleményem szerint a hazai ökológiai adottságokhoz a több ezer éve itt jelen lévő növényfajok alkalmazkodtak a leginkább, éppen ezért ökológiai, bio termesztésre ezek a legalkalmasabbak.
Repertoáromban előfordulnak olyan növények is, amelyek nem részei a hazai flórának, azonban magas illóolaj tartalmuknak köszönhetően ezek is eredményesen termeszthetők növényvédő szer mentesen. Természetesen az idegenhonos fajokból is alap, vad fajokat termesztek.

Addig is a következő elérhetőségeken tájékozódhatsz:

Facebook oldal
facebook.com/erdobolakamraba

E-mail cím
erdobolakamraba@gmail.com

Telefon
+36706027525

Youtube csatorna
Erdőből a Kamrába

További elérhetőségek:
Rendszeresen megjelenünk vásárokon, rendezvényeken, amelyről a Hírek, események oldalon, illetve a naptárunkban naprakészen tájékozódhat. Igyekszünk minél hamarabb jelezni a következő eseményen való részvételt. Bízunk a mihamarabbi találkozásban!


Névjegy

Gráczer Rita kistermelő
H-8596 Pápakovácsi,
Séd utca 9/A.

Tel:+36706027525
E-mail: erdobolakamraba@gmail.com
Kistermelői regisztrációs szám: 182T0205
Kistermelői adószám: 55229245-1-39

Termékeim saját őstermelői tevékenységből származó alapanyagokból készültek.

Készülődünk!

Egy gondolat a “Készülődünk!” -hoz

 • 2020.04.01. at 20:32
  Permalink

  Kedves Látogató, ez egy komment.
  Bíztatok mindenkit, bátran szóljon hozzá bármelyik topikhoz. Kellemes böngészést kívánok!
  A kommentek avatárjai: Gravatar.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük