Elérhetőség – kapcsolatfelvétel

Felhívjuk a Kedves Érdeklődő figyelmét, hogy tevékenységünket átmenetileg szüneteltetjük.

Cím
H-8596 Pápakovácsi

Nyitvatartás
Hétfő—Péntek: 
Szombat & Vasárnap: 
A megadott cím gazdaság, nem üzlet, ezért kérem a Kedves Érdeklődőt, hogy személyes átvétel esetén egyeztessen időpontot a megadott elérhetőségek egyikén.

Facebook oldal
facebook.com/erdobolakamraba

E-mail cím
erdobolakamraba@gmail.com

Telefon
+36

Youtube csatorna
Erdőből a Kamrába

További elérhetőség, rendezvények, kitelepülések:
Rendszeresen megjelenünk vásárokon, rendezvényeken, amelyről a Hírek, események oldalon, illetve a naptárunkban naprakészen tájékozódhat. Igyekszünk minél hamarabb jelezni a következő eseményen való részvételt. Bízunk a mihamarabbi találkozásban!


Névjegy

A hatályos jogszabályok értelmében kistermelő nem üzemeltethet webshopot, és csomagküldő szolgálatot sem vehet igénybe. Azonban a legújabb AM rendelet alapján (20/2021. (V. 17.)) már nemcsak régión belül, hanem egész Magyarország területén értékesíthetem a termékeimet. Az üzletben leadott rendelések azonban továbbra is csak előrendelések. Az előrendelés leadása semmiféle kötelezettséggel nem jár, csupán ajánlatkérés a Kistermelőtől. A kiválasztott termékeket személyesen lehet átvenni a gazdaság címén.

Lehetőség van a Vásárló kérésére a termékek kiszállítására is, ezt az előrendelést követően személyesen lehetséges egyeztetni.