Alapanyagok: csipkebogyó, erdei szamóca, vadalma, házi berkenye, galagonya, kökény… Mikor szedjük, hogy használjuk fel, milyen jótékony hatásai vannak? Erről, és még sok más érdekességről olvashatsz a következő bejegyzésekben. Csak kattints a képre, és máris olvashatod, hogy miből és hogyan készültek a termékeim.

Termékeimet saját kertemben termesztett növények alapanyagaiból készítem. Ezek főleg a hazai természetes társulásokban előforduló őshonos vad fajok. Véleményem szerint a hazai ökológiai adottságokhoz a több ezer éve itt jelen lévő növényfajok alkalmazkodtak a leginkább, éppen ezért ökológiai, bio termesztésre ezek a legalkalmasabbak.
Repertoáromban előfordulnak olyan növények is, amelyek nem részei a hazai flórának, azonban magas illóolaj tartalmuknak köszönhetően ezek is eredményesen termeszthetők növényvédő szer mentesen. Természetesen az idegenhonos fajokból is alap, vad fajokat termesztek.
Ezen az oldalon tájékozódhatsz a termékek alapanyagául szolgáló növényekről, azok felhasználhatóságáról, illetve emberi szervezetre gyakorolt jótékony élettani hatásairól…
További információért kattints a képre, vagy alatta a névre! (feltöltések folyamatban…)

Citromfű
Citromfű
Madárcseresznye
Madárcseresznye
sargabarack
Sárgabarack – kajszi
szilva
Szilva