Eljött az Advent, a karácsonyi várakozás ideje. Már mi is nagyon várjuk, hogy itt legyen a Karácsony és szeretteinkkel tölthessük ezt a meghitt ünnepet. Addig még vár ránk pár adag lekvár és szörpi elkészítése, hiszen néhány erdei gyümölcsöt csak nemrégiben tudtunk leszedni. Ilyen például a kökény, és a csipkebogyó, ezeknél ugyanis elengedhetetlen, hogy megcsípje a dér. Elég enyhe volt az idő eddig, de így, Advent harmadik hetére már aktuálissá vált.

A növényekről általánosan, illetve a saját növényeimen bemutatva az egész vegetációt, egy kis anyagot gyűjtöttem össze Nektek. Itt olvashattok néhány érdekességet is a termékek elkészítéséről, néhány képpel illusztrálva. Illetve egy rövid történet is tartozik hozzájuk, miért is szeretem őket. Ezt folyamatosan frissítem, és az Alapanyagok menüpontban tudjátok böngészni.

Hozzáfogtunk egy új gyűjteményhez is, amely a termékeim felhasználásáról szól, néhány tippel és ötlettel szolgál arról, milyen finomságokat tudtok készíteni belőlük. Ezt a Felhasználási tippek menüpontban találjátok, a jövőben folyamatosan frissíteni fogjuk új és új receptekkel.

Ha a Télapó már elindult, de nem tette bele a puttonyába szörpjeimet és lekvárjaimat, akkor se keseredjetek el, mert a Jézuska még a fa alá teheti valamelyik finomságot.

Ajándékozz a nagyinak egy piros pöttyös ruhába öltözött üvegcse erdei szamóca lekvárt vagy az édesszájú nagypapának egy csupor csipkebogyólekvárt, esetleg édesanyádnak, barátnődnek egy különleges galagonyaszörpöt.

Advent
Advent! Készülődünk a Karácsonyra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük